Blog

1CLICK na Home Office připraven

Situace s virusem mnoho našich kolegů odeslala na práci z domova. V takových chvílích nemusí být snadné řídit tým ani sebe sama.

1CLICK je od počátku své existence koncipován tak, aby nám usnadnil práci, když jsme mimo svoji kancelář. Pracovat z domova nemusí být pro každého snadné. Pokušení nevěnovat se práci bývá příliš mnoho 🙂 Zde předkládám své zkušenosti jak na to.

1. Rutina
Pro mě je to to nejdůležitější. Mít zažité návyky chování, přes které nesmí jet vlak. Ráno vstanu, zacvičím si, pak snídaně, procházka se psem, potom káva a zajímavosti z netu, většinou z technologických webů, abych měl přehled a pak jdu na to. Vrhnu se do práce. Mimochodem, někde jsem četl, aby se pro člověka stali věci automatické, musí je dělat 21 dnů.

2. Věnuj se jen jedné věci.
Nenech se rozptylovat a dodržuj pravidla efektivity. Ber jednu věc po druhé, krok za krokem. Pokud už Tě něco vyruší a je to neodkladné, odbav to. Pak se co nejrychleji vrať k původní práci. Nevěř tomu, že je člověk schopný multitaskingu. Možná pár superjedinců ano, my běžní smrtelníci ne. Pokud začne být člověk rozptýlený množstvím nedokončených věcí, dostane se do chaosu.

3. Úkoluj nejen sebe
Mnoho lidí si myslí, že vše může nosit v hlavě. Nevěřte jim. Když vše nosím v hlavě, naše mysl je unavená a pak je unavený i náš člověk. Ti co vše nosí v hlavě snižují efektivitu jak svou, tak svých kolegů. Protože tak, jak přistupují k sobě, přistupují i k ostatním. Takže zase chaos. Jejich a pak díky tomu i náš.

Proto úkolujte sebe i své kolegy. S 1CLICKem je to snadné.

Individuální realizace

Skvělé řešení existuje. Ukážeme vám, jak systém můžeme ušít přesně na míru vašim potřebám. Domluvte si s námi nezávaznou konzultaci.

Vyzkoušejte 1CLICK na 30 dní zdarma!

Zjednodušte si práci. Zjednodušte si život.

Soustřeďte se na to, v čem jste opravdu dobří.

Přihlášení do systému 1CLICK