Blog

Bez 1CLICK si už firmu nedovedu představit, říká Stanislav Herch, finanční ředitel

Firma NICOTRANS je vám možná známá. Pravděpodobně na silnicích potkáváte její kamiony. V Nicotrans jich mají 200 a zaměstnávají přes 450 lidí. Pracují na třech pobočkách - v Modleticích u Prahy, Olomouci a centrálu mají v Českých Budějovicích.

Mezi klíčové věci, které takto velké firmy často řeší patří především efektivní komunikace a s tím související přidělování úkolů a kontrola jejich plnění. No a právě s tím, jim pomohl software 1CLICK. Jak?

“1CLICK nám 100 % zefektivnil komunikaci. Dříve to byl chaos. Zefektivnili jsme zadávání a plnění úkolů. Každý úkol, dokud není vyřešený, tak je stále na očích. Máme tak zcela pod kontrolou management úkolů. Pro někoho představovalo zavedení 1CLICK změnu v tom, že když naskákalo více úkolů z porady, tak to bral jako větší bič. Najednou se u někoho ukázalo, že dělá méně, než by měl. Z pohledu společnosti velmi pozitivní přínos. Lidem, kteří se dříve vyhýbali úkolům, jsme vysvětlili, že úkoly musí být splněny v termínu nebo musí zdůvodnit, proč to nešlo vyřešit.” říká Stanislav Herch, finanční ředitel.

Kromě této základní funkce používají v Nicotrans 1CLICK například také pro zefektivnění procesu přebírání a předávání vozidel. Funguje to jednoduše, řidič přijde pro kamion, každý technik má tablet, do kterého zanese technický stav tahače, návěsu i dalšího vybavení. To samé se děje, když řidič kamion vrací. Do procesu vstupuje i oddělení pojistných událostí, které tak má stále veškeré podklady. “Šetří nám to peníze a navíc je naše technika stále ve výborném stavu a připravena na další práci,” říká Stanislav Herch.

Nicotrans s 1CLICK rozhodně nekončí. I poměrně základní implementace ale firmě dokázala pomoci. “Komunikace dostala řád. Nikdo to dnes už nevnímá negativně. Prostě to tak je a pracujeme v tom. Máme jasnou představu, co se děje,” doplňuje Stanislav Herch.

Plánují zavedení dalších procesů, které jim pomohou například ve správě dovolených. “Myslím si, že jsme udělali dobře, když jsme do 1CLICK šli. Za velice slušné peníze jsme dostali dobře fungující a dobře vypadající produkt, který usnadnil práci ve firmě. Rozhodně nám přinesl více peněz, než nás stál. Viz třeba pojistné události, ve kterých máme hodně peněz. Investice se nám několikanásobně vrátila. Ostatním firmám mohu jen doporučit.”

Individuální realizace

Skvělé řešení existuje. Ukážeme vám, jak systém můžeme ušít přesně na míru vašim potřebám. Domluvte si s námi nezávaznou konzultaci.

Vyzkoušejte 1CLICK na 30 dní zdarma!

Zjednodušte si práci. Zjednodušte si život.

Soustřeďte se na to, v čem jste opravdu dobří.

Přihlášení do systému 1CLICK