Blog

Datové schránky jedním klikem

Máte strach, že Vám něco uteče? Nebaví Vás se pořád přihlašovat?

Vyzvedávání zpráv z „datovek“ řada lidí pokládá za peklo. Ani se jim nedivím, mě to také nebavilo. Pokud se domníváte, že k přístupu musíte používat jenom to jedno známé řešení nebo Vám nevyhovují ty složité, mám dobrou zprávu. Jde to dělat na 1CLICK.

 

Systém 1CLICK v pravidelném intervalu kontroluje datovou schránku a po příchodu nové zprávy provede operace dle zvoleného nastavení. Může vám ve 1CLICK založit úkol nebo například spustit proces. Datová zpráva je po zpracování označena jako přečtená. Pokud je nastaveno automatické mazání datových zpráv budou zprávy po zpracování odstraněny z datové schránky.

 

Jak by se Vám líbilo, kdyby jste od teď měli možnost dostat zprávu z datové schránky do úkolu? Tak jděte do svého 1CLICKu a nastavte si ji. Zde je návod.

 

Tato funkce je pro vás připravena ve verzi 1CLICK MAXI, kde si můžete jednoduše nastavit, aby vám každá nová zpráva v datové schránce založila úkol. Pokud chcete rovnou spouštět celý proces, napište nám a my ho pro vás připravíme.

Datové schránky jedním klikem | 905f12 cea4a20c1f1f4cca8d2b0caf8718c82fmv2 scaled

Individuální realizace

Skvělé řešení existuje. Ukážeme vám, jak systém můžeme ušít přesně na míru vašim potřebám. Domluvte si s námi nezávaznou konzultaci.

Vyzkoušejte 1CLICK na 30 dní zdarma!

Zjednodušte si práci. Zjednodušte si život.

Soustřeďte se na to, v čem jste opravdu dobří.

Přihlášení do systému 1CLICK