Blog

Elektronická nástěnka

Potřebujete něco sdělit kolegům, ale nehodí se na to úkol ani e-mail? V systému 1CLICK primárně komunikujeme přes úkoly, občas e-mailem. Co když to, co chceme k někomu komunikovat není vhodné do úkolu ani do e-mailu? Pak je tady Nástěnka. Jenom nevisí na zdi, ale ve 1CLICKu. Elektronická nástěnka.

Příspěvky, které můžete na nástěnku přidávat rozdělujeme na dvě základní kategorie. Veřejný a osobní příspěvek.

Veřejný příspěvek

Zadáte vlevo nahoře kliknutím na tlačítko Nový veřejný příspěvek. Vyberete předmět, zadáte text/zprávu a vyberete příjemce. Tak jako v úkolu, můžete vybrat všechny uživatele systému 1CLICK nebo vyberete konkrétní uživatele, kterým se má vzkaz zobrazit. Pokud použijete tuto možnost, neuvidí ho nikdo jiný, než vybraní uživatelé. Pak už jen zbývá vybrat jestli se má příspěvek zveřejnit hned nebo jej naplánujete na termín, kdy se má zobrazit. Poslední věc je nastavit termín, do kdy má být viditelný.

Elektronická nástěnka | 905f12 12efb54f4d614c0586f8f6e2b0eff896mv2

Osobní příspěvek

Tlačítko pro zadání je hned vedle veřejného příspěvku. Osobní příspěvek je spíše poznámka. Soukromá záležitost, kterou neuvidí nikdo, ani uživatelé, kteří vás mohou zastupovat. Zadání je jednodušší. Vyžaduje pouze předmět a text. Vzhledem k tomu, že je to osobní poznámka, není třeba nastavovat, kdo může příspěvek vidět, je určen pouze nám. Termín také nenastavujeme, až poznámku nebudeme potřebovat, jednoduše ji odstraníme.

Jak to funguje

Nástěnku si otevřete klikem na tlačítko menu, vpravo nahoře výběrem možnosti nástěnka.

Elektronická nástěnka | 905f12 045b78787b68422c9ae8f96eb01796c8mv2

Plánované, aktivní a archivní příspěvky

Elektronická nástěnka | 905f12 e942932136104bf5b18fa23c1e680ad5mv2

Další rozlišení příspěvků. Plánované jsou ty, které se mají zobrazit v konkrétní termín, ne hned. Aktivní jsou ty příspěvky, které nastavíme tak, aby se hned zveřejnili. Archivní jsou příspěvky, které expirovali a osobní jme si již vysvětlili. „Postity“ určené pouze nám.

Notifikace

Vždy, když zadáme příspěvek na nástěnku, systém odešle notifikaci na e-mail uživatelům, kterých se to týká.

Individuální realizace

Skvělé řešení existuje. Ukážeme vám, jak systém můžeme ušít přesně na míru vašim potřebám. Domluvte si s námi nezávaznou konzultaci.

Vyzkoušejte 1CLICK na 30 dní zdarma!

Zjednodušte si práci. Zjednodušte si život.

Soustřeďte se na to, v čem jste opravdu dobří.

Přihlášení do systému 1CLICK