Blog

Jak efektivně spravovat informace o zaměstnancích? 1CLICK Vám v tom pomůže.

Potřebujete evidovat informace o zaměstnancích a nechcete to řešit šanonem, Excelem nebo nákupem drahého personálního softwaru?

Zajímá Vás,

– Kam ukládat smlouvy, platové výměry a další dokumenty?
– Jak plánovat lékařské prohlídky nebo profesní zkoušky?
– Jak schvalovat a evidovat personální procesy, třeba nepřítomnost nebo dovolenou?

Modul personalistika Vám mimo jiné umožní:

Kategorizovat posty zaměstnanců

Je jen na Vás, jaké kategorie potřebujete. Nejčastěji to asi budou kategorie jako uchazeči, zaměstnanci, bývalí zaměstnanci, nebo cokoliv dalšího, třeba obchodníci, operátoři výroby, asistentky. Evidovat informace o zaměstnancích

Máte zcela volnou ruku v tom, co chcete evidovat. Ať už jsou to osobní a kontaktní údaje, hodnocení, kolik bylo čerpáno dovolené nebo v jakém útvaru zaměstnanec pracuje. Můžete si sami nastavit, jaké informace potřebujete.

Evidovat dokumenty

Jakýkoli dokument můžete přikládat ke kartě každého zaměstnance. Pracovní smlouva, platový výměr, lékařská prohlídka nebo cokoliv dalšího.

Plánovat personální procesy

Pokud chcete eliminovat chybovost a chcete používat personální procesy jako je například schválení nepřítomnosti, služební cesta, plánování zdravotních prohlídek, můžete je propojit s personálním modulem a mít přehled jedním klikem.

Plánování úkolů

Nepotřebujete používat procesy nebo je nechcete používat na vše? Nevadí, můžete si vystačit s plánováním úkolů. Jednoduše nastavíte v kartě zaměstnance termín, kdy má být něco vyřešené a v plánovači úkolů nastavíte předstih, kdy a komu se má vygenerovat úkol. Na nic důležitého už nezapomenete.

Máme pro Vás dobrou zprávu nakonec, zákazníci, kteří mají 1CLICK Maxi je zdarma. Zaujalo Vás to? Kontaktujte naši podporu pro více informací nebo clickněte.

Individuální realizace

Skvělé řešení existuje. Ukážeme vám, jak systém můžeme ušít přesně na míru vašim potřebám. Domluvte si s námi nezávaznou konzultaci.

Vyzkoušejte 1CLICK na 30 dní zdarma!

Zjednodušte si práci. Zjednodušte si život.

Soustřeďte se na to, v čem jste opravdu dobří.

Přihlášení do systému 1CLICK