Blog

Nová 1CLICK app pro správu úkolů, procesů a kontaktů

Vydali jsme mobilní aplikaci pro iOS a Android, aby se nám zase o něco lépe, rychleji a jednodušeji pracovalo.

Posledních půl roku jsme věnovali hodně času, abychom jí mohli dostat k Vám našim zákazníkům. Aplikaci vydáváme v základní verzi. Obsahuje čtyři moduly:

  • Dashboard
  • Úkoly
  • Procesy
  • Kontakty

Další moduly budeme vyvíjet. První na řadě bude kalendář, pak projekty a na konec e-maily. Aplikace zobrazí jen ty moduly, jaké máte ve své verzi 1CLICKu. Pokud máte Mini, nezobrazí se Vám kontakty a procesy. Pokud máte Opti, nezobrazí se Vám procesy.

Úvodní obrazovka

Obsahuje 3 řádky:

Řádek API URL: Zde zadejte adresu, kterou zadáváte do prohlížeče.

Řádek Přihlašovací jméno: zadejte tak, jak se přihlašujete do svého 1CLICKu.

Řádek Heslo: zadejte své heslo.

Dejte si pozor na mezery, aplikace je považuje za součást přihlášení.

Nová 1CLICK app pro správu úkolů, procesů a kontaktů | 905f12 a860ba75c8944dd7b125f941f2c6e305mv2
Nová 1CLICK app pro správu úkolů, procesů a kontaktů | 905f12 75b0123c3070444696172d250fb821acmv2 d 1232 1660 s 2

Dashboard

Je to takový semafor. Na první pohled Vám ukáže, v jakém stavu jsou úkoly, podle barev, které znáte z desktopové aplikace.

Uvidíte zde 6 boxů, které kopírují složky z úkolníku. Na víc je zde box K vyzvednutí, který se standardně objevuje jen v případě, že je úkol zadán k vyzvednutí více uživateli a Vy jste jedním z nich. V aplikaci je zobrazen trvale. Můžete se zde setkat se zelenou tečkou s číslem, které označuje počet aktuálních úkolů. Nachází se vždy v pravém horním rohu jednotlivých boxů. Tapnutím na ní se dostanete jen do úkolů, ve kterých jsou nějaké změny. Tapnutím na box se dostanete do všech úkolů v daném boxu.

Pomocí tlačítk “plus” v pravém dolním rohu můžete zadat nový úkol, proces nebo kontakt.

Úkoly

Mezi jednotlivými složkami se můžete pohybovat švihnutím nebo tapnutím v horní části aplikace s názvy složek.

Jednotlivé úkoly v seznamu zobrazují předmět, zadavatele a termín úkolu. Zelená tečka opět ukazuje, na kterém úkolu došlo ke změnám. Zelený kroužek v pravo nad seznamem úkolů Vám po tapnutí seskupí jen aktuální úkoly.

Nový úkol zadáte tlačítkem “plus”. Tak jako tímto tlačítkem můžete editovat úkol, pokud jste si jej otevřeli. Každý úkol obsahuje položku obecné, což jsou základní informace o úkolu, diskuzi a přílohy. Mezi nimi se můžete pohybovat švihnutím nebo tapnutím. Pokud je zde něco aktuálního, je název položky zelený a obsahuje číslo, kolik příloh nebo diskuzí jste ještě neviděli.

 
Nová 1CLICK app pro správu úkolů, procesů a kontaktů | 905f12 556d5da2308945b4a3373cb6c4cf0c7dmv2 d 1242 2688 s 2 scaled
Nová 1CLICK app pro správu úkolů, procesů a kontaktů | 905f12 37fbb03aa6ee4712bd95b307a7eafed1mv2 d 1242 2208 s 2

Procesy

Zobrazuje všechny procesy, které beží ve Vašm 1CLICKu a máte k nim oprávnění. Tapnutím na tlačítko “plus” vyjede nabídka procesů, které tak můžete spustit.

Každý proces zobrazuje název, fázi ve které se daný proces nachází a dobu běhu, tedy kolik hodin neb dní uběhlo od založení procesu. Dále ukazuje zdraví, které nám ukazuje, jestli je vše v pořádku. Pokud ano zobrazuje se OK. Pokud není, objeví se červená informace selhání. V takovém případě kontaktujte správce Vašeho 1CLICKu. Pokud jste správce, kontaktujte naši podporu.

Když si proces otevřete, uvidíte dvě položky. Obecné, která zobrazuje všechny důležité informace a historie, kde můžeme vidět, jak a přes koho proces probíhal. Pokud je u procesu kontakt, tapnutím na něj se dostanete do daného kontaktu. V řádku Čeká se na: se tapnutím dostanete přímo do úkolu. Pokud jste jeho řešitelem, zobrazí se funkční tlačítka a můžete proces posunout do další fáze.

Nad seznamem procesů je “roletka”, která ukazuje hodnotu Všechny běžící procesy. Tapnutím na šipečku, si můžete procesy vyfiltrovat. Hned vedle je číslo, které zbrazuje počet bežících procesů. Nad ním se nachází lupa, tedy fulltextové vyhledávání.

Kontakty

Pokud si kliknete na tuto část aplikace, otevřou se všechny kontakty.

Vše je označeno zeleně. Můžete překliknout na symbol, číslo nebo abecedu, pro rychlejší vyhledávání. Také lze využít lupu v pravo na hoře pro fulltext. V pravo dole je opět “plus” pro zadání nového kontaktu. Slouží pro rychlé přidání kontaktu v terénu a následené editaci v desktopu. Doporučuji použít Ares. Pokud jej nemáte, vyžádejte si tento plug-in na naší podpoře.

Zobrazují se základní informace o kontaktech, tedy popis

kontaktů včetně značek a záznamy kontaktu včetně značek. Pokud je uveden telefon nebo e-mail, tapnutím na tuto položku se otevře nativní aplikace zařízení.

Nová 1CLICK app pro správu úkolů, procesů a kontaktů | 905f12 29fda1f419874c16a1ffc50c1e7a29e6mv2 d 1242 2688 s 2 scaled

Individuální realizace

Skvělé řešení existuje. Ukážeme vám, jak systém můžeme ušít přesně na míru vašim potřebám. Domluvte si s námi nezávaznou konzultaci.

Vyzkoušejte 1CLICK na 30 dní zdarma!

Zjednodušte si práci. Zjednodušte si život.

Soustřeďte se na to, v čem jste opravdu dobří.

Přihlášení do systému 1CLICK