Blog

Potřebujete zadat požadavek mimo svou firmu a mít nad ním kontrolu?

Potřebujete evidovat spolupráci s partnery, dodavateli nebo klienty? V běžných úkolových systémech můžete zadávat požadavky pouze uživatelům v daném systému. To může být dost omezující v mnoha případech.
1CLICK umožňuje zadávat požadavek tzv. “na email”. Je to snadné. V poli pro výběr řešitele nevyberu uživatele 1CLICKu, ale zadám emailovou adresu toho, komu požadavek zadávám.

Já takto často pracuji s našimi dodavateli. Máme tak krásný přehled o našich požadavcích a vše je evidováno.

Neméně často takto komunikujeme i se zákazníky, pokud řešíme složitější spolupráci. Tento způsob komunikace používáme i pro přenos souborů. Nemusíme tak využívat externí služby a máme vše na jednom místě bezpečně uložené.

Samozřejmě se vždy s partnerem dohodnu, že pro komunikaci použijeme 1CLICK Úkoly.

Další příklad použití je náš dodavatel, který se nám stará o Adwords firma Ogins. Pravidelně komunikujeme o nastavení klíčových slov. Ogins zadává úkol sám sobě a nás dá přes email na vědomí k úkolu. Je to logické, když zadává práci sám sobě 🙂

V jiné firmě používají externí úkoly pro své stážisty a brigádníky. Nepotřebují je mít všechny ve 1CLICKu. Lidem, kterým potřebují zadat něco jen občas, zadávají požadavky tímto způsobem.

Jednodušší úkolování lidí mimo firmu být nemůže. Vyzkoušejte to. Pokud nemáte 1CLICK využijte 30 denní demo.

Individuální realizace

Skvělé řešení existuje. Ukážeme vám, jak systém můžeme ušít přesně na míru vašim potřebám. Domluvte si s námi nezávaznou konzultaci.

Vyzkoušejte 1CLICK na 30 dní zdarma!

Zjednodušte si práci. Zjednodušte si život.

Soustřeďte se na to, v čem jste opravdu dobří.

Přihlášení do systému 1CLICK