Blog

Řízení dokumentů podle pozic ve firmě

V mnoha firmách se pro efektivnější výkonnost lidi používají různé manuály, směrnice a nařízení. Někdo má ISO a někomu to stačí i bez něj. Důležitý je princip. Nedělat to pro certifikát, ale pro účel. Účelem je mít kompetentní spolupracovníky.

Problém nastává ve chvili, kdy potřebujeme tyto dokumenty spolehlivě řídit. Jsou na to různé, bohužel komplikované způsoby.

1CLICK má unikát. Řízení těchto dokumentů podle pozic ve firmě. Respektive podle organizační struktury.

Pokud máte vytvořenou organizační strukturu ve 1CLICKu, už Vám jen stačí tyto dokumenty nahrát a začít je řídit pomocí této struktury. Jestli strukturu nemáte a nevíte jak na ni, podívejte se sem.

Jak to funguje

V organizační struktuře můžete pod každou pozici nahrát manuály, nařízení, směrnice a podobné dokumenty.

Nejlepší na tom je, že všechny tyto dokumenty můžete řídit centrálně. U struktury je rozhraní pro pohodlné přiřazení dokumentů jedním klikem. Potřebujete dokument aktualizovat? Není problém. Opět jedním klikem nahrajete aktualizaci a 1CLICK se postará o distribuci. Potřebujete potvrzení, že kolega dostal informaci o aktualizaci? Nastavte, aby ji dostal automaticky úkolem.

Řízení dokumentů podle pozic ve firmě | 905f12 758b93d169ab4914973fcb05d8ae1fb7mv2

Potřebujete pomoci s tímto nastavením? Neváhejte kontaktovat naši podporu. Za 10 minut, možná méně budete vědět jak na to.

Potřebujete poradit, jak nastavit svou strukturu? Pak napište přímo mě.

Individuální realizace

Skvělé řešení existuje. Ukážeme vám, jak systém můžeme ušít přesně na míru vašim potřebám. Domluvte si s námi nezávaznou konzultaci.

Vyzkoušejte 1CLICK na 30 dní zdarma!

Zjednodušte si práci. Zjednodušte si život.

Soustřeďte se na to, v čem jste opravdu dobří.

Přihlášení do systému 1CLICK